COMPANY
Tiedotteet ja uutiset

Korttikampanja tuo 10. kerran iloa sotiemme naisten ja veteraanien itsenäisyyspäivään

9.10.2024

Posti, veteraaniliitot ja Lotta Svärd Säätiö järjestävät kymmenettä kertaa kampanjan, jossa veteraaneille ja sotiemme naisille toimitetaan postikortteja itsenäisyyspäiväksi.

”Korttikampanja päättyy tähän vuoteen, joten jokaisella on vielä kerran mahdollisuus ilahduttaa elossa olevia veteraaneja, lottia ja sotiemme naisia korttitervehdyksin. Haluamme näin välittää arvostuksen ja kiitoksen heille työstä, mitä he ovat tehneet itsenäisen Suomen hyväksi”, sanoo kotimaan kuluttajakirjepalveluista vastaava johtaja Sami Määttä Postista.

Korttikampanja alkaa maanantaina 14.10. ja kortteja voi lähettää 10.11. asti. Posti toimittaa kortit veteraaneille, lotille ja sotiemme naisille itsenäisyyspäiväksi. Veteraaneja on keskuudessamme vielä noin 1 500. Sotiemme naisia on noin 4 500, lottia noin 430 ja pikkulottia noin 2 700.

Kampanjan tarkoituksena on tuoda helpotusta sotiemme miesten ja naisten yksinäisyyteen, iloa itsenäisyyspäivään ja lämmintä mieltä joulun odotukseen.

”Veteraaneista nuorimmatkin alkavat olla jo lähes 100-vuotiaita. Ensi vuoden huhtikuussa, 27.4.2025, tulee kuluneeksi 80 vuotta siitä, kun Suomen sodat päättyivät”, kertoo Pia Mikkonen Sotiemme Veteraanit I Sotiemme Naiset -keräyksestä.

”Tämä korttikampanja on tuonut vuosien ajan valtavasti iloa lottien ja pikkulottien itsenäisyyspäivään. Tässä digitaalisessa ajassa paperipostilla on aivan erityinen merkitys - etenkin ikäihmisille. Kannustankin nyt kaikkia osallistumaan ja lähettämään runsain määrin kortteja”, sanoo Susan Mykrä Lotta Svärd Säätiöstä.

Kortteja voivat lähettää niin yksityishenkilöt kuin koululuokat, yhteisöt ja yrityksetkin.

Kampanjaan osallistutaan kirjoittamalla tervehdys korttiin. Kiinnitä postimerkki ja lähetä kampanjaosoitteeseen. Voit lähettää myös useampia kortteja kerralla. Laita silloin kortit kirjekuoreen ja kiinnitä kuoreen painon vaatima määrä postimerkkejä. Kuoren sisällä oleviin kortteihin ei tarvita postimerkkiä.

Lähetä kortit viimeistään 10.11. osoitteella:

Posti Oy Kortti veteraanille PL 7230 00002 HELSINKI

Postinjakajat vievät kortit veteraaneille, sotiemme naisille, lotille ja pikkulotille itsenäisyyspäiväksi Suomen Sotaveteraaniliiton, Sotainvalidien Veljesliiton, Tammenlehvän perinneliiton ja Lotta Svärd Säätiön osoitetietojen mukaan.

Lue lisää: posti.fi/kiitos